Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä automaattilinjastolle

Etsimme asiakkaallemme Kempeleeseen tuotantotyöntekijää.

Työ sisältää automaattilinjastolla työskentelyä, koneiden käyttöä ja laadunvarmistusta. Tehtävään soveltuu huolellinen ja tarkkaavainen sekä työotteiltaan ripeä henkilö, joka haluaa oppia uutta. Sinun ei tarvitse olla alan osaaja, sillä tulet saamaan tehtävään kattavan perehdytyksen ja koulutuksen.

Katsomme hakijalle eduksi kokemuksen mittauslaitteiden käytöstä sekä työskentelystä automaattikoneiden ja/tai -linjojen parissa.

Työssä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta ja työ on vuorotyötä.  
Työsuhde on aluksi määräaikainen ja se solmitaan vuokratyösuhteena RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa tähdäten kuitenkin vakinaistumiseen. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen sekä muiden henkilöstöetujen muodossa.

Hae paikkaa pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa. Paikka täytetään ja työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun Päivi (arkisin klo 9.00–15.00) p. 044 412 4487/ paivi.rantsi@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?