Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Hitsaaja Leppävirralle

Etsimme asiakkaallemme Leppävirralle hitsareita säiliö-, putkisto- ja laitekomponenttien hitsaus- ja kokoonpanotyöhön.

Materiaalit koostuvat ruostumattomista, haponkestävistä, duplex- ja superduplex-teräksistä sekä muista erikoismateriaaleista kuten titaanista. Työltä vaaditaan erityistä tarkkuutta ja hyvää työnjälkeä. Hitsaussaumat paineistetaan ja tarkastetaan röntgenillä. Materiaalien vahvuudet vaihtelevat 3-20 mm välillä.

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja työmenetelmien käytössä, voimassa olevat hitsausluokat sekä kuvienlukutaito ovat edellytys työtehtävissä onnistumiselle.

Tarjoamme alkuun määräaikaisen sopimuksen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen vakituiseen työsuhteeseen.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?