Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tietoliikenneasentaja

Haemme hyvämaineiselle asiakasyrityksellemme asiakaspalvelutaitosta asentajaa.

Työssäsi tulet asentamaan tietoliikenneverkkoja lähinnä yksityisiin kotitalouksiin ja taloyhtiöihin. Vastaat työssäsi kokonaisvaltaisesti dataverkkojen asennuksesta. Osaat ratkaista oma-aloitteisesti asennukseen ja käyttöönottoon liittyviä tehtäviä, mutta sinulla on myös asiakasyrityksemme ammattilaisten tuki taustalla.

Eduksesi katsomme aikaisemman kokemuksen dataverkkojen parissa tehdystä asennustyöstä, varsinkin valokuitujen parista. Koulutustaustaltasi voit olla esim. sähköasentaja. Työhön perehdytetään hyvin, joten tärkeintä on että olet halukas oppimaan uutta ja sinulla on hyvä asiakaslähtöinen asenne työntekoon ja osaaminen asiakasrajapinnassa toimimiseen. Eduksesi katsomme, jos sinulla on käytössäsi oma auto. Tulet liikkumaan työssäsi Oulun talousalueella.

Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen mahdollisuus vakinaistua asiakasyrityksellemme.

Työntekijänämme saat käyttöösi konsernimme huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelman sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Hae tehtävää heti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa Petteri Jurvelin RTK-Henkilöstöpalvelusta, p. 044 412 4488 tai petteri.jurvelin@rtkhenkilostopalvelu.fi

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?