Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kesätyöntekijöitä kiinteistöpalvelualalle Kuopioon

Etsimme asiakasyrityksellemme kesätyöntekijöitä toukokuusta eteenpäin. Töitä löytyy telineasentajille, rakennusapumiehille ja kirvesmiehille sekä kiinteistöhuollon sisä- ja ulkotyöntekijöille.

Voit olla opiskelija, valmistunut tai jo alalla kokemusta hankkinut.

Joihinkin tehtäviin vaaditaan työturvallisuuskortti eikä tieturvakortistakaan haittaa ole. On kuitenkin monia tehtäviä, joissa pärjää ilmankin.

Laita hakemus tulemaan piakkoin, haastattelen hakijoita koko hakuajan. Mitä laajemmin kerrot itsestäsi hakemuksessa, sitä paremmin pääsen jyvälle, mikä tehtävä sinua voisi kiinnostaa ja osaan heti huomioida tämän yhteyttä ottaessani.

Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun alusta alkaen kestäen syyskuuhun.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo: 9-15 HR-asiantuntija Mari Seppälä, puh./WA/SMS 044 7978718 tai mari.seppala@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?