Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Pyöräkone- ja trukkikuskeja tehdasalueelle

Etsimme asiakkaallemme Varkauteen pyöräkoneen- ja trukinkuljettajia lastaus- ja siirtotyöhön tehdasalueelle. 

Etsimämme henkilö on motivoitunut ja tunnollinen tiimipelaaja, jolla on hyvä työasenne ja halu oppia uutta. Toivomme myös hakijalla olevan jo hieman kokemusta trukin ja/tai pyöräkoneen kuljettamisesta. Tehtäviin perehdytetään ja opetetaan.

Työturvallisuuskortti sekä ajokortti on vaaditaan. 

Työ on 2-vuorotyötä, välillä myös viikonloppuisin, joten valmius vuorotyöhön löydyttävä.

Tarjolla on kokoaikainen työsuhde alkuun RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen mahdollisuus jatkoon asiakasyrityksen työntekijänä.

Haethan työtä pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, saatamme haastatella jo hakuaikana.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?