Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Telineasentaja Joensuuhun

Haemme nyt asiakkaallemme Telineasentajia Joensuuhun!

Onko kesän työkuviosi vielä avoimena? Etsimme nyt asiakkaallemme useampia telineasentajia kesän ajaksi Joensuuhun. Pääsääntöiseen toimenkuvaan tässä työtehtävässä kuuluu telineiden asennus ja purku. Työtä tehdään myös korkealla, joten sinulla olisi hyvä olla kokemusta korkealla työskentelemisestä.

Työtä on tarjolla ainakin kesän yli, mutta tilanteen mukaan hyville työntekijöille on tarjolla töitä myös syksyllä sekä alkavissa työkohteissa, joten jos olet kiinnostunut kesätöistä tai pidemmästäkin työsuhteesta, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Tämä työ voi olla juuri sinun seuraava työpaikkasi, jos:

- Sinulla on jo jonkin verran kokemusta telineasentajan työstä
- Sinulla on voimassaloleva työturvallisuuskortti
- Olet fyysisesti hyvässä kunnossa ja työasenteesi on kohdallaan!
- Noudatat työturvallisuusohjeita sekä olet huolellinen työssäsi

Tarjoamme sinulle:

- Hyvät ja kattavat henkilöstöedut
- Kilpailukykyisen palkkauksen
- Kattavan perehdytyksen sekä hyvän työporukan, jossa työtäsi arvostetaan
- Hyville tekijöille jatkuvasti uusia työmahdollisuuksia

Arvostamme hakijalta ensisijaisesti aikaansaavaa asennetta ja työmotivaatiota. Telineasennuksen lisäksi työtehtävänäsi tulee olemaan myös muita kunnossapitotöitä, jos työmaalla on näille tarvetta ja aikaa telineasennukselta jää. 

Kiinnostuitko? Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa: HR-asiantuntija Jonne Myller, p. 050 341 7993 (puh, txt, WhatsApp), jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?