Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kokoonpanija elektroniikkateollisuuteen

Etsimme Kuopioon Bevenic Groupiin kuuluvalle Bevenic Elektropoint Oy:lle kokoonpanijaa elektroniikkateollisuuden tuotteille.

Bevenic Group on kotimainen vahva ja innovatiivinen yritysryhmä, joka tarjoaa ratkaisuja useille teollisuuden aloille. Benevic Groupin menestyksen takana ovat heidän arvonsa: luottokumppani, vastuunkantaja ja osaaja. Yritysryhmään kuuluu neljä yritystä, joiden toimipaikat ovat Kuopiossa, Vantaalla, Hollolassa, Porvoossa ja Loviisassa. 

Työ vaatii tarkkaa työotetta, vakaita käsiä ja hyvää näköä. Juottamistaito, kokemus elektroniikkalaitteiden korjauksesta ja kyky lukea kytkentäkaavioita on ehdottomasti eduksesi ja työnkuvasi on tuolloin laajempi. Sinulla voi olla aiempaa työkokemusta esimerkiksi elektroniikka-asentajan tai instrumenttiasentajan työtehtävistä tai koulutus, jossa olet oppinut vastaavia taitoja.

Linjastolla työskentelee kuitenkin tälläkin hetkellä ihmisiä hyvin monenlaisella työhistorialla joten koulutus ja aiempi kokemus eivät ole kuitenkaan kaikki kaikessa. Työhön perehdytetään ja hyvä asenne ja aito halu tehdä töitä ovat tärkeimmät ominaisuutesi.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö joustavalla työajalla (37,5h/vko). Työsuhteessa ja palkkauksessa noudatetaan teknologiateollisuudeen työehtosopimusta. Tarjolla on pitkäaikainen työsuhde reilun 10 henkilön yksikössä, työskentelypiste on Kuopion Kelloniemessä. Pääset osaksi tiimiä, jonka sisällä on hyvä henki.

Laita hakemuksesi samantien, haastattelen jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-15 HR-asiantuntija Mari Seppälä

puh./WA/SMS 044 7978718 

mari.seppala@rtkhenkilostopalvelu.fi

Tutustu Bevenic Groupiin tarkemmin täältä: bevenic.fi/

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?