Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Lukkoseppä, Ajan-Avain Oy, Helsinki 

Lukkoseppä, Ajan-Avain Oy, Helsinki 

Ajan-Avain Oy on 55 vuotta alalla ollut lukkosepänliike, josta löytyy hyvänhenkistä ja osaavaa ammattitaitoa. Tarjoamme asiakkaillemme turvallisuusalan tuotteita sekä lähes kaikkea mitä oviympäristöön liittyy lukitusturvallisuuden osalta mekaanisesta sähköiseen. Edustamme alan johtavia merkkejä ABLOY, iLOQ ym.

Työpaikkakuvaus:

Haemme joukkoomme lukkoseppää vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu kaikki lukkosepän tehtävät mekaanisista sähköisiin myynti-, huolto-, asennus sekä ohjelmointityöt pääkaupunkiseudulla. Asiakaskohteet ovat mm. asuin- ja toimitilakiinteistöjä, rakennustyömaita sekä merkittävän suuret sopimus asiakkaat. Työ on itsenäistä työtä vaihtelevissa kohteissa.

Tehtävässä menestymiseen edellyttää:

Tarjoamme:

Tarjoamme hyvän, kokemukseen ja osaamiseen perustuvan palkan. Kyseessä on päivätyö, päivittäinen työaika klo 8–16. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Otathan rohkeasti yhteyttä.

Lisätietoja arkisin klo 15-17:00 välillä; Jukka

Nuutinen p. 050 565 1045/

jukka.nuutinen@ajan-avain.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?