Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Levyseppä

Oletko Sinä hakemamme levyseppä, jolla on mahdollisesti kokemusta myös hitsauksesta? Jos vastasit kyllä, jatka lukemista, sillä tämä paikka voisi olla juuri Sinulle!

Asiakasyrityksemme on metallialalla toimiva alihankintayritys, joka valmistaa asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä metalliratkaisuja ja etsii nyt osaavaan joukkoonsa LEVYSEPPÄÄ/LEVYSEPPÄHITSAAJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työkokemus levyseppähitsauksesta sekä muista pajatöistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä.

Odotamme Sinulta:

-muutaman vuoden kokemusta sekä ammattitaitoa levysepän töistä,

-luotettavuutta ja omatoimisuutta, sekä

-erityistä huolellisuutta ja tehokasta työotetta.

Kiinnostuitko? Laita pian hakemuksesi tulemaan järjestelmämme kautta ja liitä mukaan myös CV:si. Kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana. Huomioimme vain järjestelmän kautta tulleet hakemukset.

Kysyttävää? Lisätietoja työtehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n HR-asiantuntija Julia Virtanen puhelimitse 044 765 7210 (puhelintiedustelut arkisin 13-15) tai sähköpostitse julia.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/


Julia Virtanen | HR-asiantuntija
044 7657210 | julia.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi
RTK-Henkilöstöpalvelu
Papinhaankatu 8, 26100 Rauma
www.rtkhenkilostopalvelu.fi

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?