Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kesätyöntekijöitä ravintola-alalle

Haemme ravintola-alalle työntekijöitä kesän ajaksi ja joissain kohteissa myös pidempään työsuhteeseen.

Työt alkavat vaihtelevasti touko-kesäkuussa ja jatkuvat elo-syyskuulle työntekijän käytettävyyden ja asiakasyrityksen tarpeen mukaan. Asiakasyritykset sijaitsevat ympäri Pohjois-Savoa, painottuen Kuopion ja Siilinjärven asiakasyrityksiin.

Haemme motivoituneita henkilöitä, joilla on hyvät asiakaspalvelutaidot. Alan koulutus ja/tai työkokemus ovat hakijalle eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Toivomme hakijoilta voimassa olevaa anniskelu- sekä hygieniapassia. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne sekä halu oppia uusia tehtäviä.

Mikäli pidät kohtaamisista ihmisten kanssa ja siitä että palkka tehdystä työstä tulee tilillesi kahden viikon välein, hae paikkaa heti oheisen linkin kautta :)

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15 HR-asiantuntija Mari Seppälä

WA/sms/puh 044 7978718

mari.seppala@rtkhenkilostopalvelu.fi 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?