Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Pakkaaja Heinävedelle

Haemme asiakasyrityksellemme Heinävedelle pakkaajaa. 

Työt pitävät sisällään pakkauslinjastojen vaihtelevia työtehtäviä, joissa pärjää sorminäppäryydellä ja perus ATK-taidoilla. Työhön annetaan kattava perehdytys. Odotamme hakijoilta reipasta ja huolellista työotetta sekä ripeyttä.

Työ on luonteeltaan hektistä, joten hakijalta tarvitaan hyvää paineensietokykyä.

Tehtävä ei ole fyysisesti erityisen raskasta, siinä pärjää hyvin, niin naiset kuin miehetkin.

Kyseessä arkisin tehtävä 2-vuorotyö. Työtunnit 32-40h/vko, mutta pääasiassa täysi työaika.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja arvioitu kesto on heinäkuun puoliväliin. Hyvistä tekijöistä pidetään kuitenkin mielellään kiinni ja tarjotaan jatkossakin työmahdollisuuksia.

Mikäli olet kiinnostunut vain keikkatyöstä, niin tästä on mahdollisuus räätälöidä myös keikkaduuni toisen työn tai opiskeluiden oheen.

Palkkaus muovi-ja kemianteollisuuden TES:n mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi pian, sillä hakijoita haastetaan jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?