Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Keittiöapulainen liikenneasemalle

Haemme nyt asiakkaallemme liikenneaseman keittiöapulaisia Kiteelle!

Pidätkö vaihtelevasta työstä asiakaspalvelun ja keittiötyöskentelyn parissa? Onko kesätyöpaikkasi vielä hakusessa? Jos vastasit kyllä, tämä voi olla juuri sinun seuraava työpaikkasi!

Nyt on tarjolla kesätyö monipuolisten keittiötyötehtävien parissa. Tässä työssä tehtäviisi tulee kuulumaan mm. astiahuolto, hampurilaisten paistaminen, ruokien pöytiin tarjoilu sekä muut aputyöt keittiön sekä liikenneaseman työtehtävien parissa.

Valmis ammattilainen sinun ei tarvitse olla, sillä työskentely tapahtuu kokeneen keittiötyöntekijän ohjauksessa ja tulet saamaan tehtävään erinoimaisen perehdytyksen. Tässäpä erinomainen työ vaikkapa opiskelijalle tai muuten alasta kiinnostuneelle!

Tämä voi olla uusi työpaikkasi, jos sinulta löytyy:

- Asiakaslähtöisyyttä ja reipasta työasennetta
- Tarkkuutta työtehtävissäsi
- Sujuva suomen kielen taito
- Hygieniapassi

 

Lisäksi arvostamme, jos sinulla on:

- Anniskelupassi
- Englannin kielen taitoa
- Halua kehittyä työssäsi ja opetella uusia työtehtäviä

 

Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen työympäristön ja nykyaikaiset työvälineet
- Hyvän työilmapiirin ja mahtavat työkaverit
- Vaihtelevan ja monipuolisen työtehtävän

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työaika on n. 30h / viikko, ja hyville tekijöille tarjoamme mielellämme töitä myös jatkossakin! 

Kiinnostuitko? Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja työsopimus solmitaan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jonne Myller, p. 050 341 7993 (puh, txt, WhatsApp), jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?