Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Metallialan osaaja monipuolisiin työtehtäviin

J5L-Production Oy suunnittelee ja valmistaa erikoisajoneuvojen koritöitä vaativiin asiakastarpeisiin. Tuotteet palvelevat mm. eri viranomaistahoja pelastus-ja turvallisuustehtävissä.

Etsimme asiakkaallemme J5L Productionille metallialan osaajaa.

Haemme joukkoomme ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää metallialan osaajaa erikoisajoneuvojen valmistukseen toimipaikkaamme Alapitkälle.

Hakijan tulee osata Tig- ja Mig-hitsaus (teräs, alumiini, ruostumaton jne) ja särmäyskoneen käyttö. Piirustusten lukutaito ja tietotekniset perustaidot tulisi myös hallita.

Pääset tekemään töitä hyvässä porukassa ja toivommekin, että olisit itsekin hyvällä asenteella mukana.

J5L Productionin tiimissä työtä tehdään yhdessä vuorossa 7,5 tuntia / päivä. Työpäiväsi voi alkaa kello 6–8 välillä.  

Haluatko mukaan osaksi J5L Productionin työyhteisöä? Hae paikkaa verkkosivuillamme! Mikäli mieleesi heräsi kysyttävää, lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen p. 044 765 0120 tai susanna.koponen@rtkhenkilostopalvelu.fi

RTK-Henkilöstöpalvelu on mukana työelämän kohtaamisissa – aidosti, välittäen ja ammattitaidolla. Innostumme siitä, kun löydämme työnhakijoillemme sopivimmat työpaikat ja yritysasiakkaillemme osaavimmat työntekijät. Huolehdimme asiakaslähtöisesti työnhaun polustasi ja yrityksesi henkilöstöratkaisuista. Kohtaaminen kanssasi on meille aina merkityksellinen, tapahtuipa se etänä verkon välityksellä tai kasvotusten. Löydä sinua lähinnä palveleva toimipisteemme: www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?