Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kaivinkoneenkuljettaja Tampereen seudulle

Haemme asiakasyrityksellemme kaivinkoneenkuljettajaa Tampereen alueelle.

Työnkuva on pääasiassa kaapelien kaivamista ja paikat ovat usein vaativia joten kokemusta vastaavista tehtävistä tulisi olla jo työhistoriassa. Taskusta tulisi löytyä lisäksi tieturva1, työturva- ja hätäensiapukortit

Työ tehdään tela-alustaisella 14-20t koneella ja tiedossa on täydet tunnit työpäivien ollessa ma-to. Majoitus järjestyy tarvittaessa.

Etsin hakijaa jolla olisi edellä mainittujen asioiden lisäksi reipas ja työtä pelkäämätön luonne, hyvä fyysinen kunto ja hyvä työmoraali.

Haastattelen ehdokkaita jo hakuaikana, joten jätä hakemus pikaisesti.

Lisätietoja tehtävään antaa arkisin klo 9-15 HR-asiantuntija Mari Seppälä

puh./WA/SMS 044 7978718

mari.seppala@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?