Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Pintakäsittelijä

Etsimme nyt asiakkaallemme pintakäsittelijää vakituiseen työsuhteeseen Liperiin!

Etsitkö uusia tuulia työurallesi? Oletko jo pintakäsittelyn kokenut konkari, vai kenties oikealla asenteella varustettu innokas uuden oppija?

Etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista, motivoitunutta työntekijää, joka on pintakäsittelyn ammattilainen tai kiinnostunut kasvamaan sellaiseksi.

Tämä työ on juuri sinulle, jos:

- Olet huolellinen ja ylpeä työsi laadusta
- Sinulla on oma-aloitteinen työskentelytapa sekä intoa työn tekemiseen
- Työturvallisuus on sinulle itsestäänselvyys

 

Tarjoamme sinulle:

- Hyvät ja kattavat henkilöstöedut
- Hyvän työporukan ja työympäristön
- Vakituisen työn, jota tehdään päiväaikaan
- Kilpailukykyisen palkkauksen

Eduksi hakijalle katsomme kokemuksen esimerkiksi automaalauksesta tai muusta pintakäsittelytyöstä. Työtehtäviisi tulee kuulumaan maalaamon monipuoliset työt, kuten maalauksen pohjatyöt, maalattavien metalliosien suojaus, maalaus- ja poisotto sekä maalattujen kappaleiden viimeistely. Tässä työpaikassa maalattavat kappaleet ovat verrattain suuria, ja käytössäsi on työvälineet kappaleiden turvalliseen liikutteluun.

Yksin sinun ei tarvitse toimia, vaan teet yhteistyötä myös muiden tuotannon työntekijöiden kanssa. Lisäksi sinua odottaa kattava perehdytys ja ammattitaitoiset henkilöt, jotka tukevat alkua uuden yrityksen palveluksessa.

Kiinnostuitko? Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa: HR-asiantuntija Jonne Myller, p. 050 341 7993 / jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?