Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Sisustusmyyjä

Haemme asiakkaallemme sisustusmyyjää/varastotyöntekijää huonekalumyymälään Varkauteen.

Pääset työskentelemään monipuolisesti sekä myymälän että varaston puolella. Tehtäviin kuuluu myynnin ja asiakaspalvelun lisäksi varastotyöt, kuorman tarkistus ja tavaroiden luovutus asiakkaille, tuotteiden siirto myymälään ja tarvittaessa myös kokoaminen. 

Reipas ja positiivinen asenne, asiakaspalveluhenkisyys ja halu puhaltaa yhteen hiileen ovat edellytyksiä menestyä tässä työssä. Aiempi kokemus myymälä- tai varastotyöskentelystä on eduksi muttei välttämätöntä.

Töitä on tarjolla 20-25h/vko ainakin syyskuun loppuun saakka, mahdollisesti kauemminkin. Työsuhteessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko paikasta? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh./WA/SMS 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?