Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Koneenasentaja

Etsimme asiakasyrityksillemme KONEENASENTAJIA monipuolisiin mekaanisen kunnossapidon työtehtäviin mm. teräs-, kaivos-, kemian/kemiallisen ja mekaanisen metsäteollisuusympäristöihin eri puolille Suomea.

Haemme sekä kokeneita että aloittelevia tiimipelureita että minimissään muutaman vuoden jo alalla olleita tekijöitä. Lopulliset tehtäväsi riippuvat aikaisemmasta kokemuksestasi sekä koulutustaustastasi. Työtehtäviä löytyy monipuolisesti teollisuuden laite- ja koneasennuksista ja kunnossapitotehtävistä (mm. sekoittimet, pumput, puhaltimet, hydrauliikkahuollot jne) ja vikakorjauksista vaihtelevissa kohteissa.

Tässä tehtävässä edellytämme sinulta ennen kaikkea reipasta asennetta, oppimishalua uusiin tehtäviin, tarkkuutta, ahkeruutta sekä oma-aloitteisuutta. Aikaisempi kokemus teollisuuden kunnossapitotehtävistä ja/tai alan koulutus nähdään isona etuna. Työtehtävät ovat täysipäiväisiä ja kykysi ja mielenkiintosi mukaan työ on myös reissutyötä asiakasyrityksemme eri kohteissa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan (arviolta viikolta 19) ja jatkuvat läpi vuoden. Mainitse myös, millaisella alueella Suomessa olet valmis työskentelemään. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, varmasti vaihtelevia ja mielenkiintoisia työmahdollisuuksia hyvämaineisen asiakkaamme teollisuuden asiakasprojekteissa.

Heräsikö mielenkiintosi? Hae tehtävää heti ja jos sinulla heräsi kysymyksiä niin kysy lisää: HR-asiantuntija Jonne Myller, 050 341 7993, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?