Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Viljankäsittelijäksi Kokemäelle

Onko loppukesän ja syksyn työtilanteesi vielä auki vai oletko mahdollisesti vapaa jo kesäkuussa? Jatka lukemista, tässä voisi olla mielenkiintoinen tehtävä juuri sinulle! 

Etsimme asiakasyrityksellemme Suomen Viljava Oy:lle Kokemäelle viljankäsittelijöitä loppukesän ja syksyn sesonkiluontoiseen tehtävään. Työt alkavat elokuussa ja kestävät alustavasti lokakuuhun. Työt on mahdollista aloittaa jo kesäkuun alkupuolella, jolloin heinäkuussa on parin viikon tauko. Työ on 2-vuorotyötä ja työtehtäviin kuuluu viljan vastaanotto sekä asiakaspalvelu, monipuoliset kunnossapito- ja puhdistustyöt sekä viljanäytteiden analysointi.

Odotamme sinulta:

-erityistä vastuuntuntoisuutta,

-joustavuutta ja reippautta,

-asiakaspalveluhenkisyyttä sekä

-hyvää fyysistä kuntoa ja valmiutta työskennellä myös korkeissa paikoissa.

Eduksi katsotaan ATK-osaaminen ja asiakaspalveluhenkisyys sekä viljojen ja viljalaitteiden tuntemus. Työtä rajoittavia tekijöitä ovat vilja- sekä pölyallergiat ja punavihervärisokeus.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi rohkeasti tulemaan, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Huomioimme vain järjestelmän kautta tulevat hakemukset.

Kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Julia Virtanen puhelimitse 044 765 7210 (puhelintiedustelut arkisin 13-15) tai sähköpostitse julia.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/


Julia Virtanen | HR-asiantuntija
044 7657210 | julia.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi
RTK-Henkilöstöpalvelu
Papinhaankatu 8, 26100 Rauma
www.rtkhenkilostopalvelu.fi

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?