Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Pakkaaja

Haemme asiakasyrityksellemme pakkaajaa tuotannon työtehtäviin.

Työ on siistissä sisätilassa suoritettavaa tuotannon työtä, jossa ripeys, tarkkasilmäisyys ja omatoiminen työskentelyote ovat arvossaan. 

Työ on luonteeltaan hektistä, joten hakijalta tarvitaan hyvää paineensietokykyä. Tehtävä ei ole fyysisesti erityisen raskasta, siinä pärjää hyvin, niin naiset kuin miehetkin. Työhön annetaan kattava perehdytys. 

Laita meille hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja työkokemuksestasi. Näissä töissä kokemus katsotaan aina eduksi, mutta oikealla Asenteella, hyvillä Työyhteisötaidoilla ja tahdolla Oppia uutta tulet pääsemään jo pitkälle!

Työ 3-vuorotyötä. Työsuhde tähtää vakituiseen työpaikkaan, mutta alkuun solmitaan sopimus vuokratyösuhteena. Rekrytointi tähtää vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksessämme. Työt alkavat mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Huomioimme vain linkin kautta tulevat hakemukset. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Julia Virtanen | HR-asiantuntija
044 7657210 | julia.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi
RTK-Henkilöstöpalvelu
Papinhaankatu 8, 26100 Rauma
www.rtkhenkilostopalvelu.fi

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?