Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Laborantteja Kokemäelle

Finnamyl Oy on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava suomalaisomisteinen kotimaista perunatärkkelystä ja kasviproteiinia valmistava ja markkinoiva yritys. Kokemäellä sijaitsevalla tehtaalla työskentelee 24 ammattilaista tuotannon ja myynnin eri tehtävissä. Finnamyl-konserniin kuuluu myös Lapualla sijaitseva perunatärkkelystehdas. Finnamyl Oy:n perunan käsittelytekniikka on kiertotaloutta parhaimmillaan, sillä kaikki tehtaalle tuleva peruna ja sen mukana tuleva maa-aines hyödynnetään ympäristön hyväksi: maa-aines ja lietteen menee viherrakentamiseen tai maanparannukseen ja perunan kaikki jakeet hyödynnetään joko rehuna, elintarvikkeena tai lannoitteena. Prosessimme on rakennettu niin, että eri vaiheissa syntyvä lämpöenergia voidaan hyödyntää seuraavassa vaiheessa ja vielä tämänkin jälkeen hyödyntää prosessin pesuissa ennen puhdistamo käsittelyä.

 Finnamyl-Logo-FI-002.png (385×115)

Haemme nyt tärkkelyksen sekä proteiinin valmistukseen Kokemäelle

LABORANTTEJA määräaikaiseen työsuhteeseen.

 

Perunatärkkelyskampanja eli tehtaan tuotantokausi alkaa elokuun loppupuolella ja kestää noin 103 päivää eli joulukuun alkupäiville asti. Yhdessä vuorokaudessa tehtaan prosessin läpi kulkee miljoona kiloa tärkkelysperunaa ja syntyvät pääjakeet kuivataan ja myydään asiakkaalle. Prosessiin kuuluu monia erilaisia vaiheita ja kauden tuotantopäivät ovat toisinaan kiireisiä, sillä reilussa kolmessa kuukaudessa pitää tuottaa koko vuoden myynti.

 

Laboratorion pitää kyetä tuottamaan tarvittava määrä analyysituloksia oman vuoronsa aikana, sillä niiden avulla tuotanto pystyy tuottamaan laadukasta perunatärkkelystä ja kasviproteiinia. Laboratoriossa tehtävät analyysit ovat monipuolisia ja tarkkuutta vaativia. Siitä syystä alkuvaiheessa perehdyt laboratorion toimintaan ja analyyseihin päivävuorossa muiden laboranttien mukana. Tuotantokauden alettua siirryt omaan työvuoroosi (katkeamaton 2-vuorotyö), jossa vastaat analyysien tekemisestä itsenäisesti. Laborantti työskentelee laboratorio vastaavan alaisuudessa.

 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

- käytännön kokemusta laboratoriotyöskentelystä

- kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja sisäistät oppimasi tehokkaasti

- oma-aloitteisuutta ja joustavuutta tiimi/yksilöpelaajana

- vastuullisuutta ja paineensietokykyä

- organisointi- ja priorisointikykyä

- kyvykkyyttä työskennellä yksin

 

Katsomme eduksi, jos sinulla on:

- ymmärrystä mikrobiologiasta

- ymmärrystä laboratorion laitetekniikasta

 

Edellytämme sinulta, että

- olet laboratorioalan perustutkinnon suorittanut laborantti tai siihen rinnastettavan tutkinnon omaava henkilö

- sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Julia Virtanen | HR-asiantuntija
044 7657210 | julia.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi
RTK-Henkilöstöpalvelu
Papinhaankatu 8, 26100 Rauma
www.rtkhenkilostopalvelu.fi

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?