Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Prosessivalvojia Kokemäelle

Finnamyl Oy on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava suomalaisomisteinen kotimaista perunatärkkelystä ja kasviproteiinia valmistava ja markkinoiva yritys. Kokemäellä sijaitsevalla tehtaalla työskentelee 24 ammattilaista tuotannon ja myynnin eri tehtävissä. Finnamyl-konserniin kuuluu myös Lapualla sijaitseva perunatärkkelystehdas. Finnamyl Oy:n perunan käsittelytekniikka on kiertotaloutta parhaimmillaan, sillä kaikki tehtaalle tuleva peruna ja sen mukana tuleva maa-aines hyödynnetään ympäristön hyväksi: maa-aines ja lietteen menee viherrakentamiseen tai maanparannukseen ja perunan kaikki jakeet hyödynnetään joko rehuna, elintarvikkeena tai lannoitteena. Prosessimme on rakennettu niin, että eri vaiheissa syntyvä lämpöenergia voidaan hyödyntää seuraavassa vaiheessa ja vielä tämänkin jälkeen hyödyntää prosessin pesuissa ennen puhdistamo käsittelyä.

 Finnamyl-Logo-FI-002.png (385×115)

Haemme nyt tärkkelyksen sekä proteiinin valmistukseen Kokemäelle PROSESSINVALVOJIA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Perunatärkkelyskampanja eli tehtaan tuotantokausi alkaa elokuun loppupuolella ja kestää noin 103 päivää eli joulukuun alkupäiville asti. Työ on katkeamatonta 3-vuorotyötä. Yhdessä vuorokaudessa tehtaan prosessin läpi kulkee miljoona kiloa tärkkelysperunaa ja syntyvät pääjakeet kuivataan ja myydään asiakkaalle. Prosessiin kuuluu monia erilaisia vaiheita ja kauden tuotantopäivät ovat toisinaan kiireisiä, sillä reilussa kolmessa kuukaudessa pitää tuottaa koko vuoden myynti.

Prosessinhoitajan työ on vastuullista ja monimuotoista. Et keskity pelkästään prosessin valvontaan valvomosta käsin vaan teet päivittäin runsaasti tehtaalla tehtäviä suorittavia töitä, kuten säkin vaihtoa, näytteiden hakua, prosessinäytteiden määrityksiä, prosessin valvontaa ja muita normaaleja ja yllättäviä tuotannon työtehtäviä.

Tuotannossa käytämme vaarallisia kemikaaleja sekä kuivausalueet ovat aina ATEX-alueita. Näillä alueilla toimiminen edellyttää hyvää ymmärrystä työturvallisuudesta. Työtä tehdään kolmen henkilön vuoroissa: työhön osallistuva vuoromestari ja kaksi prosessinhoitajaa. Lisäksi päivisin tehtaalla työskentelee sähköasentaja sekä mekaanisen kunnossapidon henkilö.

 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

- työhön soveltuva koulutus tai käytännön kokemusta ja ymmärtämystä teollisuuden prosesseista

- kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja sisäistät oppimasi tehokkaasti

- innokkuutta oppia prosessin valvontaa ja ohjausta

- oma-aloitteisuutta ja joustavuutta tiimityöskentelyyn

- voimassa oleva työturvallisuuskortti

 

Katsomme eduksi, jos sinulla on:

- ymmärrystä peruskemiasta

- ymmärrystä laitteista ja niiden rakenteesta sekä osaat käyttää sitä ymmärrystä eduksesi

- osaamista laitteiden kunnossapidosta / vian etsimisestä

 

Pystyt itse vaikuttamaan jatkoosi tehtaassamme, sillä osaaville ja joukkoomme hyvin sopiville henkilöille meillä saattaa olla tarjota töitä pidemmäksi aikaan. Tehtaamme tarjoaa monipuolisen tehtäväkentän ja osaavana henkilönä saatat päästä osallistumaan myös perunakauden ulkopuolella tapahtuviin tuotantojaksoihin. Uudet tuotantolinjat ovat käynnistymässä ja niiden ohjaukseen ja valvontaan tarvitaan prosessinvalvojia syksyn tuotantojakson jälkeen.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Julia Virtanen | HR-asiantuntija
044 7657210 | julia.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi
RTK-Henkilöstöpalvelu
Papinhaankatu 8, 26100 Rauma
www.rtkhenkilostopalvelu.fi

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?