Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Näytemäärittäjiä Kokemäelle

Finnamyl Oy on voimakkaasti kehittyvä ja kasvava suomalaisomisteinen kotimaista perunatärkkelystä ja kasviproteiinia valmistava ja markkinoiva yritys. Kokemäellä sijaitsevalla tehtaalla työskentelee 24 ammattilaista tuotannon ja myynnin eri tehtävissä. Finnamyl-konserniin kuuluu myös Lapualla sijaitseva perunatärkkelystehdas. Finnamyl Oy:n perunan käsittelytekniikka on kiertotaloutta parhaimmillaan, sillä kaikki tehtaalle tuleva peruna ja sen mukana tuleva maa-aines hyödynnetään ympäristön hyväksi: maa-aines ja lietteen menee viherrakentamiseen tai maanparannukseen ja perunan kaikki jakeet hyödynnetään joko rehuna, elintarvikkeena tai lannoitteena. Prosessimme on rakennettu niin, että eri vaiheissa syntyvä lämpöenergia voidaan hyödyntää seuraavassa vaiheessa ja vielä tämänkin jälkeen hyödyntää prosessin pesuissa ennen puhdistamo käsittelyä.

 Finnamyl-Logo-FI-002.png (385×115)

Haemme nyt tärkkelysperunan vastaanottoon Kokemäelle

NÄYTEMÄÄRITTÄJIÄ määräaikaiseen työsuhteeseen.

Näytemäärityksessä työntekijä tekee tärkeää työtä määrittäessään viljelijän tehtaalle tuoman tärkkelysperunan tärkkelyspitoisuutta. Lisäksi he tiedottavat tuotannon työntekijöitä mahdollisista haasteista perunoiden sisään otosta tuotantoon. Kauden alussa sinut perehdytetään vastaanoton toimintaan ja tehtäviin näytemäärityksiin, käytettäviin ohjelmiin ja muihin alueen työtehtäviin. Työtä tehdään työparin kanssa katkeamattomassa 2-vuorotyössä.

 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on:

- oma-aloitteisuutta ja joustavuutta tiimi/yksilöpelaajana

- huolellisuutta ja tarkkuutta

- hyvää kykyä noudattaa sääntöjä ja ohjeita

 

Edellytämme sinulta, että

- sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti

- omaat perus atk-taidot

 Aiempaa kokemusta vastaavasta työstä ei vaadita, sillä jokainen työntekijä perehdytetään huolellisesti työtehtävään.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?