Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Palovahteja Joutsenoon

Haemme asiakkaallemme Joutsenoon palovahteja sahan huoltoseisokkiin.

Oletko kiinnostunut teollisuudessa työskentelystä ja kesän työtilanteesi on vielä avoimena? Jos vastasit kyllä, tässä voi olla sinun kesätyöpaikkasi!

Palovahdin työtehtävä edellyttää tarkkaa ja huolellista työskentelyasennetta. Lisäksi tähän tehtävään edellytämme voimassa olevia tulityö- sekä työturvallisuuskortteja.

Hakijalle eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavista tehtävistä tai muuten teollisuuden parista. Eniten arvostamme kuitenkin hyvää ja reipasta asennetta työntekoon!

Työskentely tapahtuu pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta toivomme sinun voivan joustaa työajassa tarvittaessa.

Työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kautta ajalle 22.6.2023 - 27.7.2023. Hyville tekijöille tarjoamme mielellämme jatkossakin uusia työmahdollisuuksia.

Mikäli kiinnostuit, niin jätä hakemuksesi pian! Haastatteluja suoritetaan jo hakuprosessin aikana. 

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, 050 341 7993, jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?