Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Kunnossapitoasentaja

Asennus- ja kunnossapitopalveluiden pääkohteita ovat kaivos-, kemian-, puunjalostus-, sellu- ja energiateollisuus koko Suomen alueella. Työtehtäviin kuuluu seisokkihuoltoja, putkisto- ja pumppuasennuksia, laserlinjauksia, vaihteistojen irrotuksia ja asennuksia, hälytyshuoltoja, kuljetinhuoltoja ja murskanhuoltoja.

Haettava henkilö voi olla pohjakoulutukseltaan tai työkokemukseltaan minkä tahansa teknisen alan osaaja. Esimerkiksi sähkö- tai automaatioasentaja, kone- ja metallipuolen ihminen tai muu vastaava. 

Tehtävään valitulta vaaditaan joustoa toisinaan työaikojen suhteen, huoltojen joskus sattuessa pikaisella aikataululla. Tässä hommassa pärjää reipas, moniulotteinen ja ratkaisukeskeinen tyyppi. Työ on parhaimmillaan sujuvaa tiimityötä, joka opettaa tekijäänsä lisää.

Jos näet itsesi huippuammattilaisten kanssa töitä tekemässä, hae heti. Haastattelen jo hakuaikana ja sopiva hakija työllistyy nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Mari Seppälä

mari.seppala@rtkhenkilostopalvelu

puh/SMS/WA 044 7978718

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?