Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Junan vaunusiivoojia yövuoroon

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Etsimme nyt SIIVOOJIA osa-aikaisiin työsuhteisiin junavaunujen peruspesujen pariin YÖVUOROON Oulun varikolle.

Vaunujen siivouksessa vastaat junan vaunujen peruspesuista (matkustajavaunut, makuuvaunut, ravintolavaunut). Tehtävässä menestyminen edellyttää oikeaa asennetta, hyvää fyysistä kuntoa sekä valmiutta yötyöhön. Työaika tehtävässä on klo 21:00 - 03:00 välillä (n. 30h/viikko, työviikko alkaa maanantai-iltana klo 21:00).

Työnsuorituspaikka on Oulun varikko ja palkkaus kiinteistöpalvelualan TES mukaan. Hakijoilta edellytetään suomen kielen taitoa, haastattelut tullaan pitämään suomeksi. Työt alkavat mahdollisimman pian ja valinnat tehdään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme.

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelulla Petteri Jurvelin, p. 044 412 4488 tai petteri.jurvelin@rtkhenkilostopalvelu.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2023. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?