Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Maanrakennustyöntekijöitä

Etsimme asiakkaallemme maanrakennustyöntekijää sekä lapiomiestä Kuopion alueelle.
Eduksi katsotaan aiempi kokemus maanrakennustöistä, piirustusten lukutaito sekä laserin käyttötaito. Tarjolla on maanrakennustöitä koko sesongiksi alan konkareille sekä vasta alkajille. Mikäli sinulta löytyy reipas asenne työntekoon sekä hyvä fyysinen kunto, voit olla etsimämme tekijä!
Kohteet ovat rakennustyömaita Kuopion alueella. Valituilta henkilöiltä edellytetään voimassa olevaa työturvakorttia. Työturvallisuuskortin pystyy kuitenkin tarvittaessa suorittamaan päivän mittaisella nettikoulutuksella.
Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuvat ainakin syksyyn saakka. Hyvistä työntekijöistä pidämme mielellämme kiinni ja tarjoamme jatkossakin uusia työmahdollisuuksia.
Työsuhteessa noudatetaan infra-alan työehtosopimusta ja palkkaus kokemuksen mukaan. Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana, joten täytä hakemuksesi pian!
Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa arkisin klo 9-15 HR-asiantuntija Mari Seppälä, puh./WA/SMS 044 7978718 tai mari.seppala@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?