Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Uudenkaupungin Työvene Oy etsii SUUNNITTELIJAA

Asiakasyrityksemme Uudenkaupungin Työvene Oy etsii Suunnittelijaa.

”Uudenkaupungin Työveneellä on pitkä kokemus ammattikäyttöön tarkoitettujen alumiini- ja teräsrunkoisten veneiden ja alusten suunnittelusta ja rakentamisesta. Toimitamme asiakkaan tarpeiden mukaisesti räätälöidyt avaimet käteen -projektit ajallaan ja sovittuun hintaan. Yli 220 alustoimitustamme ovat antaneet Työveneelle arvokasta kokemusta vaativiin ammattikäyttöihin soveltuvien alusten suunnittelusta ja rakentamisesta. Avainhenkilöillämme on vuosikymmenten kokemus laivanrakennuksesta ja projektienhallinnasta, lisäksi hyvät tuotantotilat varmistavat, että asiakkaamme saavat aina laadukkaan tuotteen.”

Tehtävässä palkkaudut suoraan Uudenkaupungin Työveneelle ja pääset suunnittelijanamme työskentelemään tiiviissä yhteistyössä koko projektitiimimme kanssa. Tulet olemaan osa tiimiämme alusten alkusuunnittelusta aina luovutukseen asti. Projektimme ovat varsin vaihtelevia, toimitamme asiakkaalle erityisesti varta vasten heidän tarpeisiinsa räätälöityjä aluksia ympäri Eurooppaa.

Tilauskantamme on hyvä pitkäksi aikaa ja nyt tarvitsemmekin vakituiseen työsuhteeseen lisää tekijöitä. Suunnittelijan päätehtävä on koneisto- ja järjestelmäsuunnittelun liittyvät perussuunnitteluvaiheen tehtävät. Arvostamme laiva-/konetekniikan insinöörin tai vastaavan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Työkokemus ja odotukset sinusta:

- Omaat käytännön ja teknisen kokemuksen alusten koneistojen ja/tai putkistojen perussuunnittelusta.

- Sinulla on tietämys laivanrakennuksen suunnitteluprosessista ja työjärjestyksestä sekä rakentamiseen liittyvistä työtavoista ja -menetelmistä.

- AutoCAD osaaminen on sinulle tuttua (lisäksi SolidWorks tms 3D ohjelman hallinta katsotaan eduksi).

- Ajantasaiset IT-taidot ja omaksut uusia järjestelmiä helposti.

- Kokemus viranomaissäännöistä / vaatimuksista on eduksi.

- Englannin kielen taito. 

- Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ongelman ratkaisija.

- Sinulla on kyky tehdä yhteistyötä ja kommunikoida eri sidosryhmien kanssa. 

Työnkuva:

- Viranomaisvaatimusten tulkinta/tiedonhaku.

- Suunnittelumateriaalin tuottaminen.

- Varmistat materiaalisaatavuuden.

- Kirjaat ja päivität tietoja projektin edetessä.

- Osallistut projektin edetessä säännöllisesti palavereihin.

- Olet perehtynyt asioihin ja mahdollistat projektin läpiviennin suunnittelupäällikön johdolla. 

Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Laita hakemuksesi palkkatoiveen ja Cv:n kanssa tulemaan järjestelmämme kautta mahdollisimman nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo haun edetessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoa tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:stä Hr-asiantuntija Julia Virtanen 044 765 7210 tai Myyntipäällikkö Sami Leppänen 044 412 4767.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?