Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Ylläpitosiivooja Kempele/Oulunsalo

RTK-Palvelu etsii uutta työkaveria Oulunsaloon ja Kempeleeseen!

Kiinnostaako sinua mielenkiintoinen työympäristö, hyvät etenemismahdollisuudet?

Vahvistamme Oulun yksikköämme kokoaikaisella ylläpitosiivoojalla!

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Kohteesi ovat Oulunsalossa ja Kempeleessä.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. Asenteesi ja halusi oppia on kuitenkin tärkeintä! Työ vaatii sujuvaa suomenkielen taitoa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy mahdollisuuksistasi tehdä töitä mukavien työkavereiden kanssa!

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelulla Petteri Jurvelin, p. 044 412 4488 tai petteri.jurvelin@rtkhenkilostopalvelu.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2023.

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 50 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein! http://www.rtkpalvelu.fi/

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?