Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Uudenkaupungin Työvene etsii SUUNNITTELUVASTAAVAA

Asiakasyrityksemme Uudenkaupungin Työvene Oy etsii Suunnitteluvastaavaa.

”Uudenkaupungin Työveneellä on pitkä kokemus ammattikäyttöön tarkoitettujen alumiini- ja teräsrunkoisten veneiden ja alusten suunnittelusta ja rakentamisesta. Toimitamme asiakkaan tarpeiden mukaisesti räätälöidyt avaimet käteen -projektit ajallaan ja sovittuun hintaan. Yli 220 alustoimitustamme ovat antaneet Työveneelle arvokasta kokemusta vaativiin ammattikäyttöihin soveltuvien alusten suunnittelusta ja rakentamisesta. Avainhenkilöillämme on vuosikymmenten kokemus laivanrakennuksesta ja projektienhallinnasta, lisäksi hyvät tuotantotilat varmistavat, että asiakkaamme saavat aina laadukkaan tuotteen.”

Tehtävässä palkkaudut suoraan Uudenkaupungin Työveneelle ja pääset suunnitteluvastaavana työskentelemään tiiviissä yhteistyössä koko projektitiimimme kanssa. Tulet olemaan osa tiimiämme alusten alkusuunnittelusta aina luovutukseen asti. Projektimme ovat varsin vaihtelevia, toimitamme asiakkaalle erityisesti varta vasten heidän tarpeisiinsa räätälöityjä aluksia ympäri Eurooppaa.

Tilauskantamme on hyvä pitkäksi aikaa ja nyt tarvitsemmekin vakituiseen työsuhteeseen lisää tekijöitä. Suunnitteluvastaavan päätehtävä on projektin suunnittelun koordinointi telakan henkilöstön, suunnittelijoiden, viranomaisten sekä tilaajan kesken laatujärjestelmän prosessien mukaisesti. Jos olet vahva vastuunkantaja varustettuna itsenäisellä työotteella, tämä paikka voi olla sinun.

Työkokemus ja odotukset sinusta:

- Sinulta löytyy ymmärrys laivanrakennusprosesseista ja projekteista.

- Sinulla on luokituslaitosten sääntötuntemus.

- Osaat käyttää AutoCADia sekä IT-osaaminen on muutenkin hallussa.

- Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva ongelman ratkaisija.

- Sinulla on kyky tehdä yhteistyötä ja kommunikoida eri sidosryhmien kanssa. 

- Hyvä Englannin kielen taito.

- Arvostamme laiva-/konetekniikan insinöörin / Diplomi-insinöörin- tai vastaavan koulutusta, sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Toimenkuva:

- Koordinoit suunnittelua koskevia asioita sekä ratkaiset niihin liittyviä ongelmia.

- Tarkistat suunnitelmia sekä koordinoit tarkastustehtäviä muille.

- Dokumentointi, yhteydenpito eri sidosryhmien kesken, tietojen toimittaminen eteenpäin.

- Osallistut projektin edetessä säännöllisesti palavereihin.

Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus. Laita hakemuksesi palkkatoiveen ja Cv:n kanssa tulemaan järjestelmämme kautta mahdollisimman nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo haun edetessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoa tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:stä Hr-asiantuntija Julia Virtanen 044 765 7210 tai Myyntipäällikkö Sami Leppänen 044 412 4767.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?