Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Uudenkaupungin Työvene Oy etsii KONEASENTAJAA

Oletko sinä kiinnostunut työskentelemään merellisessä Uudessakaupungissa veneiden ja alusten parissa? Oletko sinä huolellinen ja osaat lukea asennuspiirustuksia? Jatka lukemista, tässä voisi olla juuri sinulle paikka!

Etsimme asiakasyrityksellemme Uudenkaupungin Työvene Oy:lle Koneasentajaa.

”Uudenkaupungin Työveneellä on pitkä kokemus ammattikäyttöön tarkoitettujen alumiini- ja teräsrunkoisten veneiden ja alusten suunnittelusta ja rakentamisesta. Toimitamme asiakkaan tarpeiden mukaisesti räätälöidyt avaimet käteen -projektit ajallaan ja sovittuun hintaan. Yli 220 alustoimitustamme ovat antaneet Työveneelle arvokasta kokemusta vaativiin ammattikäyttöihin soveltuvien alusten suunnittelusta ja rakentamisesta. Avainhenkilöillämme on vuosikymmenten kokemus laivanrakennuksesta ja projektienhallinnasta, lisäksi hyvät tuotantotilat varmistavat, että asiakkaamme saavat aina laadukkaan tuotteen.”

Tehtävässä palkkaudut suoraan Uudenkaupungin Työvene Oy:lle ja työhösi kuuluu aluksen käyttöönottoon liittyvät tehtävät ja sen lisäksi pääasiallisia työtehtäviäsi ovat laitteiden koneistoasennukset sekä alusten materiaalien haalaukset. Suoritat myös propulsiolinjaan liittyviä linjauksia ja asennuksia.

Sinulta odotamme:

- Asennuspiirustusten lukutaitoa, sekä

- Taitoa käyttää työn vaatimia työkaluja.

- Hitsaustaito ei ole välttämätöntä, mutta katsomme sen eduksi.

Toivomme sinulta myös:

- Huolellisuutta ja annettujen ohjeistusten ymmärtämistä,

- Hyviä kommunikointi- sekä työyhteisötaitoja,

- Paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa,

- Halua kehittyä ja oppia työssäsi, sekä

- Suomen ja englannin kielen taitoa.

Laita hakemuksesi tulemaan järjestelmämme kautta ja liitä mukaan myös CV:si sekä palkkatoiveesi mahdollisimman nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo haun edetessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoa tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:stä Hr-asiantuntija Julia Virtanen 044 765 7210 tai Myyntipäällikkö Sami Leppänen 044 412 4767.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?