Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Uudenkaupungin Työvene Oy etsii TYÖNJOHTAJAA

Oletko sinä etsimämme vahvalla vastuunkanto- sekä ongelmanratkaisukyvyllä varustettu työnjohdon ammattilainen, jolle sormi ei mene suuhun kiireen ja paineen alla työskennellessä? Onko sinulla teknistä sekä käytännön kokemusta laivanrakennuksen erilaisista valmistusprosesseista sekä kommunikoit sujuvasti niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa? Jatka lukemista, tässä voisi olla juuri sinulle sopiva paikka!

Asiakasyrityksemme Uudenkaupungin Työvene Oy etsii konepuolen Työnjohtajaa uudistuotantoon kone- ja putkistopuolelle.

”Uudenkaupungin Työveneellä on pitkä kokemus ammattikäyttöön tarkoitettujen alumiini- ja teräsrunkoisten veneiden ja alusten suunnittelusta ja rakentamisesta. Toimitamme asiakkaan tarpeiden mukaisesti räätälöidyt avaimet käteen -projektit ajallaan ja sovittuun hintaan. Yli 220 alustoimitustamme ovat antaneet Työveneelle arvokasta kokemusta vaativiin ammattikäyttöihin soveltuvien alusten suunnittelusta ja rakentamisesta. Avainhenkilöillämme on vuosikymmenten kokemus laivanrakennuksesta ja projektienhallinnasta, lisäksi hyvät tuotantotilat varmistavat, että asiakkaamme saavat aina laadukkaan tuotteen.”

Tehtävässä palkkaudut suoraan Uudenkaupungin Työvene Oy:lle ja työtehtäväsi konepuolen työnjohtajana on aluksien rakentamiseen liittyvien töiden ja työntekijöiden johtaminen. Työnjohdon päätehtävä on toteuttaa käytännössä työnsuunnittelun ja tuotantopäällikön etukäteen valmistelemat työt etukäteen suunnitellussa työjärjestyksessä.

Päätehtäviisi kuuluu:

- Vastuu töiden valmistumisesta vaaditun aikataulun, laatutason ja kustannuskehyksen sisällä,

- Koneisto- ja putkistoasennuksiin liittyvien töiden johtaminen,

- Koordinoida laajasti tuotantoa koskevia asioita työvoiman, koneiden ja tilojen käytön osalta,

- Tarkastaa, toimeenpanna suunnitelmia, kirjata, dokumentoita, kuitata, kommunikoida, avustaa, osallistua ja valvoa tuotannon töitä projektin eri vaiheissa.

- Olla mahdollistaja sekä toimeenpanija aluksia rakennettaessa,

- Valmistella toteutustapoja, osallistua palavereihin ja varmistaa tuotantovaiheita, sekä

- Huolehtia työturvallisuudesta ja työskentelyolosuhteista.

Odotammekin sinulta:

- Ymmärrystä vastuualueeseen liittyvistä työtavoista ja -menetelmistä,

- Perus IT-taitoja (Office-ohjelmien sekä katseluohjelmien käyttötaidot)

- Tietämystä laivanrakennuksen valmistusprosessista ja työjärjestyksestä sekä rakentamiseen liittyvistä työtavoista ja -menetelmistä,

- Teknistä ja käytännön kokemusta alusten rakentamisesta, sekä

- Aluksiin liittyvien piirustusten lukutaitoa.

Henkilökohtaisilta ominaisuuksiltasi toivomme sinulla olevan:

- Vahvaa vastuunkantokykyä,

- Tehokkaita organisointitaitoja,

- Ongelmanratkaisukykyä, sekä

- Hyvää suomen kielen puhe-, luku- sekä kirjoitustaitoa.

Englannin kielen osaamisen tulee olla tyydyttävällä tasolla.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoa tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:stä Hr-asiantuntija Julia Virtanen 044 765 7210 tai Myyntipäällikkö Sami Leppänen 044 412 4767.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?