Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Uudenkaupungin Työvene Oy etsii SISUSTUSASENTAJAA

Oletko sinä hyvillä yhteistyötaidoilla varustettu laivanrakennuksesta kiinnostunut henkilö? Onko sinulla mahdollisesti jo ymmärrystä tai kokemusta sisustusasentajan tehtävistä ja kykyä työskennellä myös nopeastikin muuttuvissa tilanteissa? Jatka lukemista, sillä tämä paikka voi olla juuri sinulle!

Asiakasyrityksemme Uudenkaupungin Työvene Oy etsii Sisustusasentajaa.

”Uudenkaupungin Työveneellä on pitkä kokemus ammattikäyttöön tarkoitettujen alumiini- ja teräsrunkoisten veneiden ja alusten suunnittelusta ja rakentamisesta. Toimitamme asiakkaan tarpeiden mukaisesti räätälöidyt avaimet käteen -projektit ajallaan ja sovittuun hintaan. Yli 220 alustoimitustamme ovat antaneet Työveneelle arvokasta kokemusta vaativiin ammattikäyttöihin soveltuvien alusten suunnittelusta ja rakentamisesta. Avainhenkilöillämme on vuosikymmenten kokemus laivanrakennuksesta ja projektienhallinnasta, lisäksi hyvät tuotantotilat varmistavat, että asiakkaamme saavat aina laadukkaan tuotteen.”

Tehtävässä palkkaudut suoraan Uudenkaupungin Työveneelle ja pääasiallinen työtehtäväsi on suorittaa alusten rakennekoolaukset ja sisustusasennukset.

Työnkuvaasi kuuluu:

- Sisustuksien rakennekoolaukset seiniin ja kattoihin,

- Metalli- ja alumiinikoolausten työstäminen, sovitus sekä asentaminen,

- Sisustusmateriaalien asennukset seiniin, kattoihin sekä lattiaan,

- Kalusteiden asennustyöt aluksissa,

- Ilmastointiputkien ja laitteiden asennukset, sekä

- Alusten ikkunoiden asennukset

Odotammekin sinulta:

- Yleisimpien puuntyöstökoneiden käsittelytaitoa,

- Ymmärrystä vastuualueeseen liittyvistä työtavoista ja -menetelmistä, sekä

- Ymmärrystä laivanrakennuksen valmistusprosessista ja työjärjestyksestä sekä rakentamiseen liittyvistä työtavoista ja -menetelmistä.

Toivomme sinulta myös:

- Suomen ja englannin kielen osaamista,

- Hyviä kommunikointi- sekä työyhteisötaitoja,

- Halua kehittyä työssäsi ja oppia uutta, sekä

- Paineensietokykyä nopeastikin muuttuvissa tilanteissa.

Laita hakemuksesi palkkatoiveen ja Cv:n kanssa tulemaan järjestelmämme kautta mahdollisimman nopeasti, sillä haastattelemme hakijoita jo haun edetessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoa tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:stä Hr-asiantuntija Julia Virtanen 044 765 7210 tai Myyntipäällikkö Sami Leppänen 044 412 4767.

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?