Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Operaattori

Haemme Raumalle operaattoria vakituiseen työsuhteeseen pakkaus- ja laadunvarmistustehtäviin. 

Oletko hyvällä asenteella varustettu, näppärä tiimipelaaja? Onko sinulla valmius tehdä kolmivuorotyötä jossa viikonloput ovat vapaat? Jos vastasit myöntävästi em. kysymyksiin, paikka voi olla juuri sinun. Tehtävä sisältää työtehtäviä ja koneenkäyttöä eri linjastoilla ja vaatii kokonaisuuden hahmottamista sekä suomenkielen taitoa.

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

- Ripeä työskentelyotetta

- Tarkkuutta ja huolellisuutta

- Paineensietokykyä

- Hyviä työyhteisötaitoja

Työ alkaa sopimuksen mukaan, aluksi määräaikaisena RTK-Henkilöstöpalvelun kautta ja sen jälkeen suoraan asiakasyrityksemme kirjoille. 

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Huomioimme vain linkin kautta tulevat hakemukset. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 13-15 RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n HR-asiantuntija Julia Virtanen puhelimitse 044 765 7210 tai sähköpostitse julia.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?