Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Metallialan työntekijä Raumalle

Oletko sinä hakemamme reipas ja näppäräsorminen henkilö, jolla on mahdollisesti jo kokemusta metallialan töistä? Vai oletko vasta työuraasi aloitteleva tai alalle haluava oppimishalulla ja -innolla varustettu henkilö? Jatka lukemista, tässä voi olla juuri sinulle uusi työ!

Etsimme asiakasyrityksillemme Raumalle työntekijää metallialan työtehtäviin.


Tässä tehtävässä aikaisempi kokemus metallialan töistä tai hitsauksesta katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä. Työhön perehdytetään, joten motivaatio ja halu oppia uutta ovat avainasemassa. Odotamme sinulta myös reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja ahkeruutta. Mahdollisuus vuorotyöhön on myös suotavaa.

Työllistyminen aluksi vuokratyön kautta, jonka jälkeen mahdollisuus siirtyä suoraan yrityksen kirjoille.

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. Huomioimme vain linkin kautta tulevat hakemukset. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/


Julia Virtanen | HR-asiantuntija
044 7657210 | julia.virtanen@rtkhenkilostopalvelu.fi
RTK-Henkilöstöpalvelu
Papinhaankatu 8, 26100 Rauma
www.rtkhenkilostopalvelu.fi

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?