Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Painokoneen siivooja

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Etsimme nyt PAINOKONEEN SIIVOOJAA lehtipainon painosaliin täyspäiväiseen päivätyöhön (maanantai-perjantai).

Työ pitää sisällään ison painokoneen kokonaisvaltaista ja monipuolista ylläpitosiivousta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ja reipasta asennetta työntekoon, hyvää fyysistä kuntoa sekä tarkkaa työotetta. Työaika tehtävässä on arkisin klo 06:00 - 14:00 välillä, 37,5 h/vko. Työssä olet tekemisissä puhdistusaineiden ja -kemikaalien kanssa sekä luonnollisesti paperipölyn kanssa. Luonnollisesti huolehdimme asianmukaisesta suojauksesta ja työvaatetuksesta. Toivomme sinulta aitoa mielenkiintoa teollisessa ympäristössä toimimisesta. Aikaisempi kokemus esim. erilaisista siivoustöistä ei ole pakollista, mutta laskemme sen eduksesi. Asenteesi ratkaisee!

Työnsuorituspaikka on suuren painotalon sali Oulun Ruskossa, palkkaus kiinteistöpalvelualan TES mukaan, PR 3. Hakijoilta edellytetään suomen kielen taitoa, haastattelut tullaan pitämään suomeksi. Työt alkavat mahdollisimman pian ja valinta tehdään heti sopivan tekijän löydyttyä. Työsuhde on aluksi kesäloman sijaisuus, mutta näyttämällä kyntesi on erittäin hyvä mahdollisuus että työt jatkuvat myös pidempään.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme.

Heräsikö mielenkiintosi? Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelulla Petteri Jurvelin, p. 044 412 4488 tai petteri.jurvelin@rtkhenkilostopalvelu.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.6.2023. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia emme käsittele.

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?