Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Ajoneuvoasentaja vakituiseen työsuhteeseen

Etsimme asiakkaallemme Varkauteen ajoneuvoasentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Varkaudessa odottaa pieni, tiivis ja huumorintajuinen työporukkaa vailla uutta tekijää. Työnkuvaan kuuluu mm. perushuollot, määräaikaishuollot sekä katsastuskorjaukset.

Etsimämme tekijä voi olla joko asennustehtävien kokenut konkari tai alan opiskelija, joka haluaa viedä opinnot maaliin oppisopimuksella.

Eduksi katsotaan jo suoritettu koulutustausta sekä kertynyt työkokemus. 

Etsimämme tekijä osaa toimia työssään itsenäisesti, omaa hyvät ongelmanratkaisukyvyt sekä asiakaspalvelutaidot.

Hakijalla toivotaan olevan perustietotekniset taidot kunnossa, työssä käytetään sähköistä kalenteria sekä erilaisia varaosa- ja tuoteluetteloita. Työtä tehdään pääasiassa suomen kielellä, mutta toivotaan myös valmiutta työskennellä englanniksi. 

Eduksi katsotaan suoritettu työturvallisuuskortti.

Työtä tehdään arkisin klo 8-16.

Työssä noudatetaan autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimusta ja palkkaus on kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä/sopimuksen mukaan ja valittu tekijä työllistyy RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Hakijoita haastatellaan jo hakuprosessin aikana, joten jätäthän hakemuksesi pian!

Muualta Varkauteen töihin muuttava asuu 3kk veloituksetta! Tutustu asuntokampanjaan oheisesta linkistä:

https://varkaus.fi/fi/sivu/vuokra-asunnot/asuntokampanja-varkauteen-toihin-tuleville

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?