Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Autoasentaja Varkauteen

Etsimme jatkuvasti Varkauden alueelle ammattitaitoisia autoasentajia.

Työtehtävät pitävät sisällään perushuoltoja, määräaikaishuoltoja sekä katsastuskorjausta.

Työ edellyttää alaan sopivaa koulutustaustaa, mutta voit olla vastavalmistunut tai alalla jo pitkään toiminut konkari.

Toivomme hakijalta itsenäistä työotetta, ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä toimia myös asiakaspalvelutilanteissa. Tehtävässä tarvitaan myös perus tietoteknisiä taitoja.

Palkkaus on kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Etsinnässä pitkäaikaisia tekijöitä, mutta mahdollisuus myös määräaikaiseen sopimukseen käytettävyytesi mukaan.

Mikäli uudet haasteet tai työkokemuksen kerryttäminen autoasentajan tehtävissä kiinnostaa, niin jätä hakemuksesi pian ja anna meidän auttaa sinua työllistymään.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?