Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotantotyöntekijä

Etsimme nyt vakituista tuotantotyöntekijää asiakkaallemme Hammaslahteen!

Tässä työssä tehtäviisi kuuluu ikkunoiden kokoonpanon monipuoliset työtehtävät. Töitä tehdään modernissa ja pitkälle automatisoidussa työympäristössä, joten käytössäsi ovat huippulaadukkaat työvälineet ja varusteet. 

Etsimällämme työntekijällä on oikeanlainen asenne työntekoon sekä kiinnostusta uusien asioiden oppimiseen. Tarjolla on monenlaisia työtehtäviä tuotannon parissa, ja tulet saamaan hyvän perehdytyksen työn tekemiseen. Aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta siitä on etua. Työt edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa sekä sorminäppäryyttä. 

Työssä noudatetaan puusepänteollisuuden työehtosopimusta. Koeajan jälkeen työntekijät pääsevät tuotantopalkkion piiriin, jolloin palkkaus nousee. Työsopimus solmitaan aluksi RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa, jonka jälkeen hyvä työntekijä työllistyy vakituiseksi työntekijäksi asiakasyrityksellemme.

Töitä tehdään arkisin kolmessa vuorossa. Haastattelemme hakijoita hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä joten hae nyt!

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Jonne Myller, 050 341 7993 tai jonne.myller@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?