Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Projektipäällikkö, Laivasähkötyö Oy, Rauma

Laivasähkötyö Oy on osa suomalaista LST Group -konsernia. LST Group on perustettu vuonna 1962 ja konsernin toimialoina ovat sähköurakointi laivanrakennuksessa, teollisuudessa, kiinteistöissä ja liikkuvassa kalustossa.

 

Etsimme nyt Laivasähkötyö Oy:lle projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Raumalle.

Oletko organisoiva, tiimityöskentelytaitoinen ja ongelmanratkaisuhenkinen ammattilainen, joka haluaa ottaa vastuuta monipuolisesta ja mielenkiintoisesta projektista? Tämä tehtävä saattaa olla juuri sinulle!

Etsimämme henkilö on sähkö- tai mekaniikkataustainen teollisuuden moniosaaja. Olet jo kerryttänyt kokemusta projektin johtamisesta tai vastaavista työtehtävistä, ja sinulla on kykyä ja näkemystä toimia osoitettujen projektien vetovastuussa.

Tässä roolissa toimit projektipäällikkönä vastaten Rauman työmaan operatiivisen toiminnan johtamisesta. Vastaat osaltasi projektiin liittyvien tehtävien suunnittelusta, aikatauluttamisesta, budjetoinnista, resurssien hallinnasta sekä tiimisi johtamisesta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä teknisen tiimin sekä sidosryhmien kanssa varmistaaksesi projektien onnistuneen toteutuksen.

 

Toivomme, että sinulla olisi:

 

Tarjoamme sinulle:

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Valittu henkilö työllistyy suoraan Laivasähkötyölle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme jo tänään! Täytäthän hakemuksen viimeistään 30.09.2023 mennessä ja liität hakemukseen CV:si sekä palkkatoiveesi. Käynnistämme haastattelut jo hakuajan aikana, joten toimi nopeasti! Luottamuksellisia lisätietoja tehtävästä antaa Timo Riissanen numerosta: 045 231 2399. Tiedustelut arkisin klo. 12.00-15.00.

Katso kaikki Laivasähkötyö Oy:n avoimet työpaikat linkistä: 

https://www.rtkhenkilostopalvelu.fi/laivasahkotyo/

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?