Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Rakennustyöntekijä ja apuhenkilö Varkauteen

Etsimme asiakkaallemme Varkauteen rakennustyöntekijöitä

Haussa sekä kokeneempi henkilö, joka kykenee työskentelemään itsenäisesti, -että toinen henkilö apukädeksi.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti erilaisia rakennustöitä projektista riippuen runkorakentamisesta aina vesikattoon saakka. Työmaat vaihtelevat Varkaudessa ja lähialueella.

Palkattavilta henkilöiltä odotamme rakennusalan työkokemusta ja/tai koulutusta. Toivomme, että hakijalla on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Huolellinen ja ripeä työote on ehdoton.

Työsuhde on alkuun määräaikainen ja projektiluontoinen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta. Hyvälle tekijälle työtä tarjolla pidempään lisäprojektien myötä.

Palkkaus sopimuksen mukaan kokemuksesta riippuen. Työsuhteessa noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastatteluja tehdään jo hakuaikana.

Lisätietoja hakuun liittyen antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?