Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Lumityöntekijöitä

Etsimme Oulun alueelle motivoituneita ja luotettavia KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ tulevaa talvisesonkia varten!

Työtehtävät sisältävät pääasiassa ulkoalueiden hoitamiseen liittyviä tehtäviä, kuten hiekoitusta, pihojen siistimistä sekä lumen pukkaamista. Työvuorot ovat joustavia ja töitä on viikonloppuisin sekä arkisin.

Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa, kykyä sopeutua vaihteleviin työolosuhteisiin sekä hyvää paikallistuntemusta. Arvostamme myös valmiutta reagoida aikaisin aamulla alkavaan työhön, B-luokan ajokorttia sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden lisätyöhön ja mielekkään työn ulkoilmassa. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae rohkeasti!

Lisätietoja tästä saat kilauttamalla Harrille, P. 044-4124487

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?