Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Ostaja Sisuwood Oy:lle Juvalle

"Sisuwood Oy on perustettu vuonna 2006 jatkamaan Juvan kalustevalmistuksen perinteitä. Yritys valmistaa kalusteita laaja-alaisesti eri alojen tarpeisiin ympäri Suomen. Meiltä asiakkaat saavat korkealaatuisia, mittoihin tehtyjä kalustekokonaisuuksia, jotka ovat valmistettu ammattilaisten käsissä huipputeknologiaa hyödyntäen. Tuotantoketjun korkea laatu perustuu henkilökunnan pitkään kokemukseen ja asiantuntevuuteen.  Erikoistuotteiden ohella yrityksellä on myös omaa tuotekehitystä."

Lue lisää: https://sisuwood.fi/

Etsimme asiakkaallemme Sisuwood Oy:lle Juvalle ostajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviin kuuluvat mm. materiaaliostot pääasiassa kotimaan tavarantoimittajilta.

Työssä menestyminen edellyttää hyviä sosiaalisia- ja neuvottelutaitoja, atk-taitoja, puupuolen ymmärrystä sekä kykyä tehdä työtä itseohjautuvasti. Työhön annetaan kattava perehdytys. Sopiva tausta palkattavalle henkilölle voisi olla esimerkiksi liiketalouden-, teknisen- tai puupuolen- tai muun aiemman koulutuksen, työn tai harrastuneisuuden kautta hankittu osaaminen. Voit olla alalle vasta valmistunut, tai jo kokeneempi tekijä. Asenne ja halu kehittyä työssään ovat avainasemassa.

Tarjoamme alkuun kokoaikaisen määräaikaisen työsuhteen RTK-Henkilöstöpalvelun kautta, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkoon suoraan asiakasyrityksessä. Työntekijänämme saat käyttöösi huikeita vaihtuvia etuja sisältävän henkilöstöetuohjelmamme, kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä Edenredin liikunta- ja kulttuuriedun tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Työ on päivätyötä arkisin.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Iina Pyymäki puh/sms/wa 044 412 4058 tai iina.pyymaki@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?