Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Rengasasentajia ja varastotyöntekiijä sesonkiin

Haemme rengasasentajia ja varastotyöntekijää rengassesonkiin Tampereelle.

Etsimämme henkilöt ovat joustavia ja luotettavia työntekijöitä, joilta hymy irtoaa myös kiireen keskellä. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä, mutta tämä ei ole välttämätöntä. Osaamisen ja kokemuksen voi myös korvata hyvällä asenteella ja oppimishalulla. Hyvä fyysinenkunto on myös etu tämän työn kannalta. Työskentely ajoittuu pääsääntöisesti arkipäiville klo 8.00-16.00 välille, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen kiireestä riippuen.

Rengasasentajana etuna nähdään myös, mikäli sinulta onnistuu vannetyöt rengaidenasennuksien lisäksi. Sinun pitää olla työssäsi huolellinen ja työtä pelkäämätön, koska sesonki on kiireinen, mutta hyvässä porukassa tekemisen meininkin tiivistyy ja kiirehuolet häipyvät. Suomen kielen hallitseminen on välttämätön ja englannin kieli nähdään suurena etuna. Sesongin päätyttyä asiakasyrityksellä saattaa olla tarvetta myös yhdelle vakituiselle asentajalle, joten hyvällä työpanoksella on tässä työssä suuri merkitys. 

Varastotyöntekijänä pääset huoltamaan ja puhdistamaan renkaita ja varastoimaan niitä. Hyvä fyysinenkunto ja myös ripeä työote ovat etuja tässä työssä. Työkielenä tässäkin on suomi, mutta englannin kielen taito nähdään suurena etuna. 

Täytäthän hakemuksen huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan CV:si. 

Lisätietoa tehtävästä antaa HR-asiantuntija Tiia Linnala 044 765 7210. 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?