Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Työnjohtaja, Teollisuuden sähkökunnossapito

Haemme asiakkaallemme teollisuuden sähkökunnossapidon työnjohtajaa Sotkamoon.

Työnjohtajan tehtävä pitää sisällään tarjouslaskentaa, myyntiä ja asennusvalvontaa. Tiimi hoitaa tilausten mukaisesti erilaiset ennakkohuollot, kunnonvalvonnat sekä korjaus-, että muutostyöt.

Työnjohtajan vastuulla on:

Toivomme hakijalta teknistä koulutustaustaa, esim. sähkö- ja automaatiopuolelta tai vastaavaa työkokemusta. Lisäksi arvostamme kokemusta asennusvalvonnasta ja esimiestyöstä.

Tehtävässä menestyy hyvillä ongelmanratkaisu- ja kommunikaatiotaidoilla, kyvyillä työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä sekä joustavuudella ja taidolla sopeutua muuttuviinkin tilanteisiin.

Tarjolla vakituinen työsuhde koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavassa kasvuyrityksessä. Työntekijät voivat vaikuttaa paljon itse toimenkuvaansa ja työaikoihin, osittain myös etätyömahdollisuus. Muita etuja ovat muun muassa palkitsemisjärjestelmät, palvelusvuosilisät, liikuntaetu ja laaja työterveyshuolto.

Tartu tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi pian! Hakijoita haastatellaan jo hakuprosessin aikana. Valittu tekijä työllistyy suoraan asiakasyrityksen omille kirjoille. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja palkkauksessa huomioidaan aiempi kokemus sekä palkkatoive.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?