Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Siivousvastaava, Heinävesi

Etsimme asiakkaallemme siivoustyön vastaavaa Heinävedelle.

Tarjolla vakituinen työsuhde uniikin kohteen, Valamon luostarin parissa, luonnon kauniissa ympäristössä. Luostarissa vierailee kävijöitä ympäri vuoden.

Siivoustyön vastaavana olet tärkeässä osassa huolehtimassa luostarin päivittäisestä siisteydestä sen organisoinnilla. Vastaat siitä, että laatu on hyvää ja asiat tapahtuvat aikataulussa. Huolehdit tarviketilauksista ja ylipäätään työn sujuvuudesta. Osallistut myös käytännön työhön ja perehdytät uusia työntekijöitä siivouspuolen tehtäviin. Toivomme myös joustavuutta työskennellä tarpeen mukaan muissakin kohteissamme.

Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja eduksi katsotaan muu kielitaito. Työssä pärjää hyvillä asiakaspalvelu- ja organisointitaidoilla sekä kyvyllä ohjata tiimiä. Toivomme, että sinulla positiivinen asenne ja halu kehittää asioita eteenpäin, tiimiläisiäsi kannustaen.

Eduksi katsotaan lisäksi siivouspuolen koulutus ja työkokemus sekä esimiestehtävät.

Työtä tehdään ammattimaisilla työvälineillä ja kilpailukykyisellä palkalla. Tarvittaessa apua on saatavilla myös asunnon hankintaan, joten tätä mahdollisuutta ei kannata jättää käyttämättä!

Työsuhteessa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksen nopeasti oheisen linkin kautta tulemaan! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?