Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Toimistotyöntekijä

Haemme nyt asiakasyrityksellemme toimistotyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Raumalle. 

Työ ei pidä sisällään pelkkää toimistotyötä vaan sijoittuu ajoittain myös varastonpuolelle. Toisinaan jopa trukilla ajo saattaa kuulua työtehtäviisi. Tähän toki koulutetaan, mikäli aikaisempaa kokemusta ole, mutta innostus oppia myös tämä taito on hyvä olla.

Menestyäksesi tässä työssä sinun tulee olla tarkka, huolellinen ja nopea oppimaan ja omaksumaan uusia asioita. Aikaisempi kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä kuten SAP, varastotoiminnasta ja saldojen hallinnasta katsotaan eduksi. Työssä pääset päivittäin käyttämään myös englantia, joten sen vahvva hallitseminen on välttämätöntä menestymisen kannalta. Työtä tehdään maanantaista perjantaihin ja vuorot sijoittuvat 6.00-22.00. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita hakemus palkkatoiveineen tulemaan. Muista liittää hakemukseen myös CV. Lisätietoa työtehtävästä antaa HR-asiantuntija Tiia Linnala 044 765 7210. 

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?