Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Tuotekehitysinsinööri, David Health Solutions Oy

 

David Health Solutions Oy etsii Tuotekehitysinsinööriä Outokumpuun!

David Health Solutions Ltd. on maailman johtava tuki- ja liikuntaelimistön kuntoutusratkaisuiden tuottaja. Terveydenhuollon ammattilaiset yli 30 maassa käyttävät DAVID Exercise Therapy Solution -ratkaisua ja ovat pystyneet auttamaan miljoonia kroonisesta ja toistuvasta kivusta kärsiviä potilaita. Palvelemme sairaaloita, ortopediakeskuksia, fysioterapiaklinikoita ja vanhustenhoitokeskuksia alan kattavimmalla ja hienostuneimmalla ratkaisulla.

Tuotekehitysinsinööri

Etsimme motivoitunutta ja luovan otteen omaavaa tuotekehitysinsinööriä liittymään tiimiimme innovatiivisten ja alansa johtavien tuotteiden kehittämiseen. Tässä tehtävässä päävastuualueinasi on uusien, sekä jo olemassa olevien tuotteiden suunnittelu ja kehitys. Pääset osallistumaan myös protorakennukseen ja jigityöhön osaamisesi rajoissa. Suunnittelutyö Davidilla on käytännönläheistä, joten aiempi kokemus esimerkiksi kokoonpanotyöstä tai mekaniikkaan liittyvien harrastusten parissa on tässä tehtävässä eduksi. Työskentelet yhteistyössä eri tiimien kanssa toimien laitteiden rakenteiden asiantuntijana, sekä tuet osaamisellasi esimerkiksi varaosamyyntiä.

Tämä tehtävä on juuri sinulle, jos:

Tarjoamme sinulle:

Kiinnostuitko? Hae pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytoinnin kumppanina toimii RTK Henkilöstöpalvelu Oy.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Santeri Teerisuo, 044 412 4661, santeri.teerisuo@rtkhenkilostopalvelu.fi ja Timo Riissanen, 045 231 2399, timo.riissanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?