Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Siivoojia Heinävedelle

Etsimme asiakkaallemme Heinävedelle siivoojia vakituisiin työtehtäviin.

Tarjolla on monipuolisesti erilaisia kohteita. Voit toimia koti- ja yrityssiivousten parissa kyllällä tai työskennellä uniikin kohteen, Vanamon luostarin ympäristössä. Toivomme kuitenkin joustavuutta tarpeen mukaan auttaa myös muissakin kohteissa. Työtä tehdään niin itsenäisesti kuin tiimityönäkin.

Työ on kokoaikaista päivätyötä, jossa kohteet ovat vaihtuvia ja työajat sovittavissa. Valitulla henkilöllä olisi hyvä olla ajokortti, jotta kohteissa liikkuminen on helpompaa. Tarvittaessa asiakasyritys järjestää työauton ja auttaa majoituksen järjestämisessä.

Kokemus siivousalasta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on ahkera ja työhön tarttuva asenne, sekä motivaatio uuden oppimiseen. Arvostamme kuitenkin aiempaa kokemusta ja itsenäistä otetta työntekoon.

Työsuhteessa noudatetaan Kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta ja tarjolla kilpailukykyinen palkkaus, jossa huomioidaan aiempi kokemustausta.

Tarjolla kokoaikainen vakituinen työsuhde joustavassa työyhteisössä, mutta mahdollisuudet myös osa-aikatyölle/määräaikaiselle työsuhteelle, mikäli se sopii paremmin palkattavan henkilön elämäntilanteeseen.

Työsuhde solmitaan RTK-Henkilöstöpalvelun kanssa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksen nopeasti oheisen linkin kautta tulemaan! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?