Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Metallimies Turun telakalle.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme metallimiestä Turun telakalle.

Menestyäksesi tässä työssä sinulla pitää olla aikaisempaa työkokemusta telakalta. Työssä edellytetään hitsaustaitoa, mutta luokkia sinulla ei tarvitse olla. Työ pitää sisällään mm. sähkökaappien asennuksia, joten teet tiivistä yhteistyötä laivasähkömiesten kanssa. 

Mikäli kiinnostuit tästä työpaikasta. Laita hakemus tulemaan mahdollisimman nopeasti, koska työpaikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit työpaikasta kauempaa, mahdollista on saada majoitus asiakasyrityksemme puolesta. 

Lisätietoa työstä antaa HR-asiantuntija Tiia Linnala 044 765 7210. 

R niin kuin työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?