Avoimet työpaikat | RTK-Henkilöstöpalvelu - Löydä uusi työpaikka

RTK-Henkilöstöpalvelu

Avoimet työpaikat

 
 

Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

« Takaisin listaan

Siivooja keikkatyöhön, Varkaus

Etsimme asiakasyrityksellemme osa-aikaista siivoojaa Varkauden alueelle.

Kohteena on kaupunkialueella sijaitsevia myymälöitä sekä toimistotiloja. Kulkumahdollisuuksien mukaan tarjolla on myös konepaja kohde Joroisissa.

Eduksi katsotaan siivousalan koulutus ja työkokemus, mutta tässä työssä pärjäät pitkälle jo hyvällä asenteella, koska työtehtäviin perehdytetään. Arvostamme reipasta mieltä sekä kykyä toimia oma-aloitteisesti. Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta, jotta kohteiden välillä kulkeminen olisi sujuvaa.

Työtä tehdään joustavin työajoin maanantaisin, keskiviikkoisin sekä perjantaisin. Osa kohteista täytyy kuitenkin hoitaa aamun aikana, joten otathan tämän huomioon käytettävyydessäsi. Työtunteja tarjolla keikkaluontoisesti 0-25h/vko, tässä huomioidaan toki myös käytettävyytesi.

Työssä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työehtosopimusta.

Tässä hyvä lisätyö opintojen tai toisen työn oheen sekä tässä kerrytät arvokasta työkokemusta.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen hakulomakkeen kautta, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja hausta antaa arkisin klo 9-15 RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Noora Toivanen puh/sms/wa 0400480613 noora.toivanen@rtkhenkilostopalvelu.fi

R niin kuin työpaikka.

RTK-Henkilöstöpalvelu auttaa työntekijöitä ja työn tarjoajia löytämään toisensa nopeasti ja suoraviivaisesti.  Tunnemme työelämän tarpeet erinomaisesti, mikä mahdollistaa erinomaisen osumatarkkuutemme. Näin olemme mukana tukemassa asiakkaittemme liiketoimintaa.

Olemme työntekijöillemme luotettava ja joustava työnantaja, joka valvoo etuasi ja on läsnä ja tukena arjessasi - sekä perinteisissä että digitaalisissa kanavissa.

Meillä on aina haku päällä – tutustu työpaikkojen kirjoon, täytä hakemus tai ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa loput: www.rtkhenkilostopalvelu.fi/avoimet-tyopaikat/

Työnhakulomake / job application

Etsitkö nopeaa työnhakua?